حضور رهبر انقلاب بر سر مزار رستم قاسمی + عکس واکنش علی دایی به اظهارات علیرضا دبیر: چه‌کاره مملکت است که برای من تعیین‌تکلیف کند / به زندگی خصوصی خودتان برسید تصادف زنجیره‌ای در ایلام ۴ نفر را به کام مرگ فرستاد استقلال در پی بازگرداندن استراماچونی / پیشنهاد وسوسه‌انگیز آبی‌ها تا ۲۰۲۸ تصویری از فرزند شهید صیاد شیرازی در مراسم تقریظ رهبر انقلاب بر کتاب معبد زیر زمینی + عکس پزشک گرگانی جلوی خانه اش به قتل رسید سالم‌ترین روش درمان چاقی چیست؟ تصاویر/ صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی پنجشنبه ۱۱ بهمن ۱۴۰۳ با کودکانی که بیش از اندازه بازی‌های کامپیوتری انجام می‌دهند، چگونه رفتار کنیم؟ آیا تعریق به سوزاندن کالری کمک می‌کند؟ رئیس جمهور مصر: در ظلم کوچاندن ملت فلسطین مشارکت نخواهیم کرد مجمع تشخیص با پرداخت کامل متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان دولت موافقت کرد استارلینک برای آیفون فعال شد مبلغ عیدی کارمندان دولت ۱۴۰۴ مشخص شد معاون وزیر کشور: ۲ میلیون مهاجر غیرقانونی افغانستانی در ایران زندگی می‌کنند

ارتباط مصرف قند با افزایش خطر پیری زودرس

بر اساس مطالعه ای که در کنفرانس ویژه انجمن آمریکایی تحقیقات سرطان انجام گرفت بازماندگان سرطان که در دوران کودکی به سرطان مبتلا بوده اند و قند بیشتری مصرف می کنند، دارای تعداد بیشتری از بیماری های مرتبط با افزایش سن هستند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۷ - ۰۸ آذر ۱۴۰۱ - 2022 November 29
کد خبر: ۱۶۱۴۸۰

به گزارش راهبرد معاصر  به نقل از هلث دی دکتر توو لان، از دانشکده پزشکی دانشگاه واشنگتن ارتباط بین مصرف شکر و نوشیدنی های شیرین شده با شکر و پیری زودرس را در بازماندگان سرطان دوران کودکی با استفاده از داده های حدود سه هزار بزرگسال که از سرطان دوران کودکی بازمانده بودند، بررسی کردند.

محدوده سنی 18 تا 65 سال میانگین سنی 31 سال شرکت کنندگان رژیم غذایی معمول خود را با استفاده از پرسشنامه 110 موردی بلاک فرکانس غذا گزارش کردند.

محققان دریافتند که مصرف کل قند با افزایش قابل توجهی خطر پیری زودرس در بازماندگان سرطان دوران کودکی مرتبط است .در این مطالعه نشان داده شد مصرف نوشابه رژیمی با خطر پیری زودرس مرتبط نبود.

لان در بیانیه‌ای گفت: «با توجه به اینکه بازماندگان سرطان آسیب‌پذیرتر هستند، به ویژه باید مصرف قند خود را محدود کنند./سلامت نیوز

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار